Tommi Meronen Unelmia tavoittelemassa.

KPK:n tiedotustilaisuus pe 16.11. klo 16.40 Mäntän jäähallilla

Koillis-Pirkan Kiekko (KPK) on tällä hetkellä vahvassa nosteessa. Edustusjoukkueen vahvat peliesitykset 3-divisioonan Hämeen luoteislohkossa ovat nostaneet seuran kiinnostuksen huippulukemiin. Seura, jolla on perinteitä jo vuodesta 1928, on tänä päivänä matkalla kohti parrasvaloja. Tämä vaatii paljon määrätietoista työtä seuran hyväksi, ja sen ensimmäinen askel on organisaation vahvistaminen ja jokaisen tekijäaktiivin potentiaalin nostamisen huippuunsa. Seurassa on loistavia henkilöitä, jotka todellisuudessa tekevät seuran. Ilman jokaista tekijää seuraa ei ole. Menestykseen vaaditaan jokaista.

Kesällä muutettuamme vaimoni työn perässä Mänttä-Vilppulaan aloin haaveilemaan siitä, että pääsisin paikallisen kiekkoseuran, KPK:n, toimintaan mukaan. Kiekkotouhuissa useita vuosia mukana olleena olen kokenut monenlaista. KPK on haasteista upein. Seuran puheenjohtaja Harri Kohvakka on nostanut seuran profiilia tekemällä valtavasti työtä seuran eteen. Hannu Salmi pelaaja-valmentajana on avainroolissa esimerkkinä jokaiselle seuran juniorille, täydellinen esikuva.

Löimme Kohvakan kanssa kättä päälle siitä että lähden seuran manageriksi. Aloitin tehtävässäni 01.11.2012. Takana on pari viikkoa työntäyteistä KPK-elämää ja jo tässä vaiheessa voin sanoa että elän unelmaani. Haluan antaa kaikkeni seuran menestyksen eteen, jotta edustusjoukkue menestyy, jotta jokainen juniorijoukkue (tällä hetkellä B, C, D, E ja F -juniorit), KPK-naiset, kiekkokoulu, perheluistelu yms. menestyy. Annan työpanokseni seuran toimistohommien hoitoon, tiedotusvastaavan tehtäviin, joista tärkeimmät ovat nyt tekeillä olevat seuran uudet kotisivut, seuran facebook-sivu, KPK:n twitter-kanava, youtube yms, sekä erityisesti seuran aktiiviväen tiedottaminen ajankohtaisista asioista. Tiedottamisen tasoon ja sisäiseen tiedottamiseen tulemme panostamaan huomattavan paljon. Jokainen tekijä ansaitsee tietää missä kulloinkin mennään.

Seuran puheenjohtaja ei voi tehdä kaikkea itse, siihen tarvitsemme koko seuraväen tuen. Aion tukea puheenjohtajaa ja johtokuntaa tehtävissään ja toteuttaa heidän tekemiään päätöksiä käytännössä. KPK:lla on loistava organisaatio. Jokaista tarvitaan!

KPK järjestää seuran puheenjohtajan Harri Kohvakan avoimella kutsulla tiedotustilaisuuden perjantaina 16.11.2012 klo 16.40 alkaen Mäntän jäähallin kahviossa. Mikäli kahvioon ei kaikki mahdu, siirrymme jäähallin katsomon puolelle :) Kutsu koskee kaikkia seuran toiminnassa mukana olevia johtokunnan jäseniä, yhteistyökumppaneita, pelaajia, valmentajia, joukkueenjohtajia, huoltajia, tiedottajia, faneja, vanhempia, naistoimikuntaa, junioreita, kiekkokoululaisia yms. yms. sekä erityisesti SINUA joka olet kiinnostunut KPK-toiminnasta tai yhteistyöstä!

Tiedotustilaisuudessa pj Kohvakka käy läpi seuran nykytilannetta, esittelee seuran uudet toimijat, vastailee kysymyksiin ja kertoo missä tällä hetkellä mennään ja miten SINÄ voit tulla toimintaan mukaan!

Olet sydämellisesti tervetullut!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija