Tommi Meronen Unelmia tavoittelemassa.

KPK TV

Unelmani on vuosien ajan ollut selostaa jääkiekko-otteluita. Otin rohkean askeleen sitä kohti 26.01.2013, kun selostin elämäni ensimmäisen suoran jääkiekko-ottelun Ruoveden Pohjois-Hämeen Puhelin -areenalta 2-divisioonan Hämeen jatkosarjan ottelusta RuoSkA - KPK.

KPK TV -niminen kanava perustettiin mänttä-vilppulalaisen KPK:n (Koillis-Pirkan Kiekko) tiedotuksen tueksi lähettämään livestream -lähetyksiä KPK:n otteluista. Ensimmäiset kaksi lähetystä on toteutettu ilman kuvaa, eli ns. liveradiolähetyksinä. Tulevaisuudessa tarkoitus on lähettää livekuvaa selostuksen kera. Asiantuntijakommentaattoriksi lähetyksiin on lupautunut mukaan edellisessä lähetyksessä (02.02.2013 KPK - LeKi II) kommentaattorin virkaa hoitanut entinen jääkiekkomaalivahti ja KPK:n seuran puheenjohtaja Harri Kohvakka. Kohvakalla on takanaan merkittävä ura jääkiekossa eri puolilla maailmaa, ja tämä asiantuntemus tulee kuulumaan lähetyksissä.

Olen vuosia toiminut erinäisissä tehtävissä jääkiekon parissa. Viimeisin tehtäväni jyväskyläläisen Mestis-seura JYP-Akatemian ottelukuuluttajana päättyi tähän kauteen. JYP-Akatemian pelit päättyivät 9. sijaan runkosarjassa, joten joukkueen kesäloma alkoi harmittavasti jo heti runkosarjan jälkeen. Päätöksen ottelukuuluttajan tehtävästä vetäytymisestä tein jo viime syksynä. Olen kiitollinen kokemuksista, joita tehtävässäni sain. JYP-organisaation eri tehtävissä tämä jäi toistaiseksi viimeiseksi, joten nyt on aikaa keskittyä nykyisen kotipaikkakuntani Mänttä-Vilppulan kiekkoseuran asioihin vieläkin tehokkaammin.

Lähdin seuran toimintaan mukaan syksyllä seuran puheenjohtajan Kohvakan pyynnöstä, ja olen otettu siitä, että saan työskennellä maailmaa nähneen ammattilaisen kanssa. Seurassa on hyvä eteenpäinmenon ilmapiiri ja on hienoa että pääsen omalta osaltani myös vaikuttamaan seuran tulevaisuuteen.

Edustusjoukkueemme on pelannut upeasti, kauden 3-divisioonassa aloittanut joukkue koki sarjanousun tappiottoman alkusarjan jälkeen, ja 2-divisioonassa pelit ovat pikkuhiljaa lähteneet kulkemaan hienosti! Valmennusta on vahvistettu, uusia pelaajia on tullut mukaan ja laatuun panostetaan. Viime syksynä pukukoppiremontin jälkeinen yleiskuva on parantunut - ei ainoastaan ulkoisessa vaan myös sisäisessä laadussa. Pelaajat ovat upeasti mukana joukkueen yhteisessä tavoitteessa kehittää touhua ja nousta korkeammalle tasolle pelillisesti. Tässä on upeaa olla mukana.

Maailmanluokan valmentajat Tero Sahila ja Antti "Euse" Pekkala pitävät huolen siitä, että joukkue menee eteenpäin, vaatimustaso on takuuvarmasti korkealla. 3-divisioonan alkulohkon pistepörssin voitti uskomattomalla saldollaan oman kylän sankari Hannu Huhtinen, joka 12 pelaamassaan ottelussa takoi raudanlujat tehot 29+24=53. Joukkueen kapteenille Tomi "Pörri" Hytöselle maistui syötteleminen, sillä sentteri kaunisteli 11 pelissä lukemat 11+34=45. Muitakin voisi mainita, sillä 12 pelaajaa tehoili vähintään yli pisteen per ottelu. Maalissa Toni "Tonde" Lehtomäki pelasi tappiottomasti, sittemmin ykkösmaalivahdin paikan on itselleen lunastanut ikinuori 33-vuotias Juuso Suoranta. Miesten takanakin riittää kirittäjiä, sillä loistavalla torjuntaprosentilla B2-nuorten sarjoissa pelaava Samuli Tervo tekee vahvaa tuloaan edustusjoukkueen riveihin.

KPK:lla on upeat syksyllä uusitut kotisivut osoitteessa www.kpkhockey.fi. Tervetuloa tutustumaan!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija